vanaf € 499,-
Workflow management

Workflow management

Eenvoudig in gebruik

Bedrijfsprocessen kunnen een flinke tijd in beslag nemen. Met name als nog niets geautomatiseerd gaat. Stelt u zich maar eens voor dat er geen e-mail is, maar alles via de brief gaat bij de communicatie met externe partijen. Dat kost dagen extra tijd om te kunnen communiceren. U wacht meer dan er gecommuniceerd kan worden. Zo is dat ook binnen een bedrijf. Met workflow management gaat de communicatie binnen afdelingen een stuk sneller. Een order, een klacht of een andere taak binnen een bedrijf verlopen hiermee een stuk sneller. Op deze manier gaan bedrijfsprocessen binnen afdelingen een stuk soepeler.

Gerelateerde pagina's: Factuur programma Relatiebeheersysteem Projectadministratie Urenregistratie

Workflow management

Gemakkelijk te implementeren

Met de software van Azor die zowel beschikbaar is voor Windows als Mac kan ook uw bedrijf hiervan profiteren. En het mooiste is nog wel dat de software door iedereen te leren valt. Zonder dat er een cursus voor nodig is zoals bij andere software. Dat heeft alles te maken met hoe overzichtelijk de workflow management van Azor is opgezet. Hierdoor is het leerproces door iedereen onder de knie te krijgen. Zelfs voor de grootste leek. Iedere werknemer kan overweg met de management software zodat bedrijfsprocessen een stuk sneller verlopen. Niet alleen tijdbesparend voor het bedrijf, maar ook ideaal voor klanten. Een klacht of order wordt immers een stuk sneller afgehandeld wat wel zo fijn is voor klanten.
Workflow management

Afdelingen werken simpel samen

Met workflow management smelten afdelingen samen. Waar voorheen bedrijfsprocessen vertraging opliepen als een taak naar een andere afdeling doorgestuurd moest worden, is dat nu niet meer het geval. Van orders tot klachten; met de software van Azor stuurt u het eenvoudig door naar de afdeling die er overgaat. Dat bespaart een hoop tijd en maakt uw organisatie in één klap een stuk efficiënter. Probeer de demo vrijblijvend uit Benieuwd naar de mogelijkheden van workflow management? Weten wat het voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Bij Azor kunt u de software eerst vrijblijvend uitproberen voordat u tot aanschaf hoeft over te gaan. Zoveel vertrouwen heeft Azor in zijn software. Download de demo hieronder en zie met eigen ogen hoe dit prachtig stukje software exact werkt.