vanaf € 499,-
Tijdregistratie Excel

Tijdregistratie Excel

Het belang van tijdregistratie

Een bedrijf heeft tegenwoordig een administratie waar je u tegen zegt. Buiten de welbekende belastingadministratie, is er ook de tijdregistratie. Handmatig alle uren invoeren is natuurlijk mogelijk met bijvoorbeeld tijdregistratie Excel, maar het kan natuurlijk een stuk eenvoudiger en uitgebreider. Met de software van Azor bijvoorbeeld! Zowel beschikbaar voor Mac als Windows.

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenregistratie software Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Tijdregistratie Excel

Tijdregistratie nog makkelijker en efficiënter met Azor

Tijdregistratie is belangrijk binnen ieder bedrijf. Voert u vaak een klus uit voor klanten en rekent u een vast uurtarief? Dan is het belangrijk om de tijd goed bij te houden. U kunt natuurlijk niet bij uw klant aankomen met nattevingerwerk. Zij zullen willen weten hoe de factuur tot stand is gekomen. Tijdregistratie Excel is dan vaak niet genoeg meer. U zult dan intelligent software nodig hebben.
Tijdregistratie Excel

Tijdregistratie Excel

Met tijdregistratie Excel kunt u slechts één taak uitvoeren: het handmatig invoeren van de gewerkt uren. Vervolgens zult u zelf nog aan de slag moeten gaan om er een factuur van te maken en u kunt ook geen personeelsleden toevoegen aan het bestand. Met de software van Azor kan dat wel. U kunt personeelsleden toevoegen en deze zelfs een eigen uurtarief geven. Misschien rekent u immers meer voor een personeelslid met meer ervaring dan voor een starter. De software werkt ook enorm eenvoudig. Als u met Excel overweg kan, zal dit al helemaal een fluitje van een cent zijn. De software van Azor is namelijk gemaakt op het door miljoenen mensen gebruikte FileMaker. Dat betekent een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface met vele functionaliteiten. Zo kunt u ook gebruik maken van de Cloud zodat u altijd en overal bij uw tijdregistratie bestanden kunt. Benieuwd naar het verschil tussen tijdregistratie Excel en tijdregistratie met Azor? Download dan geheel vrijblijvend de demo en probeer het uit!