vanaf € 499,-
Urenadministratie software

Urenadministratie software

Nu volledig geautomatiseerd

Welk bedrijf kan tegenwoordig nog zonder een goede urenadministratie? Natuurlijk kunt u het handmatig doen, maar zou het niet veel nauwkeuriger en efficiƫnter zijn om de urenadministratie volledig geautomatiseerd te laten verlopen? Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook fouten. Waar mensen fouten maken doet de urenadministratie software van Azor dat niet. Gemaakt in het welbekende FileMaker dat al door miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruikt wordt. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Als u op zoek bent naar goede software voor uw urenadministratie hoeft u niet verder te zoeken. Zowel voor Windows als Mac.

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenregistratie software Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Urenadministratie software

Eenvoudig urenadministratie bijhouden

Hedendaags is het bijhouden van een goede administratie van groot belang. Urenadministratie valt daar ook onder. Stel dat u een bedrijf heeft die mensen op andere (externe) locaties laat werken. Dan is het natuurlijk van belang dat u pre-cies weet hoeveel uur er gewerkt is. Om uw eigen personeel te betalen bijvoor-beeld. Buiten dat ook om een factuur te kunnen opmaken voor uw klant. Wellicht heeft u immers een afspraak gemaakt dat de gewerkte uren in rekening worden gebracht. Het is dan natuurlijk evident dat u wel de juiste urenadministratie erop nahoudt. Zowel voor uw eigen administratie als die van uw klant. Met urenregistra-tie software van Azor worden de gewerkte uren tot op de minuut af transparant in kaart gebracht.
Urenadministratie software

Urenadministratie software

De urenadministratie software van Azor blinkt uit in zijn overzichtelijkheid. Dat re-sulteert in een programma dat door iedereen te opereren valt. Zonder dat u eerst een dikke handleiding door hoeft te lezen of een cursus hoeft te volgen. Ondanks het gebruiksgemak zijn alle opties aanwezig die u zich maar kunt wensen. Zorg voor een goede urenadministratie voor uw eigen bedrijf en uw klanten. Een urenregistratie kan ook handig zijn als u dient aan te tonen dat u voldoet aan een bepaald urencriterium voor aftrekposten. Het is dan ook altijd belangrijk om er een goede urenregistratie op na te houden. Benieuwd naar de mogelijkheden van de urenregistratie software van Azor? Download dan vrijblijvend de demo hieron-der en probeer het uit!
rand