vanaf € 499,-
FileMaker CRM

FileMaker CRM

Overzicht van en voor uw klanten

Een bedrijf kan niet zonder zijn klanten. Het is het kloppende hart van ieder bedrijf. Het is dan ook belangrijk om voldoende tijd te besteden aan het bouwen van duurzame relaties met uw klanten. Hoe? Door gebruik te maken van een FileMaker CRM oplossing bijvoorbeeld. CRM staat voor Customer Relationship Management en betekent vrij vertaald dus klantrelatiebeheer.

Gerelateerde pagina's: Relatiebeheersysteem CRM Software Relatiebeheer Programma CRM Mac

FileMaker CRM

FileMaker zorgt voor overzicht

De CRM software van Azor is gebouwd in het welbekende FileMaker dat miljoenen gebruikers heeft. FileMaker CRM van Azor zorgt voor een sterkere band tussen bedrijf en klant. Het is ook nog eens Mac en Windows compatibel. Relatiebeheer wordt steeds belangrijker in het huidige ondernemerslandschap. Het is immers belangrijk om vaste klanten te krijgen. Dit doet u natuurlijk door afspraken na te komen, op tijd uw diensten of producten op te leveren en altijd de juiste factuur te sturen. Maar ook door bij een klacht (of bestelling) zo snel mogelijk te reageren. Met FileMaker CRM smelten afdelingen samen. Komt er een klacht binnen op de verkeerde afdeling? Dan stuurt u het zonder problemen meteen door naar de juiste afdeling. Dat bespaart niet alleen een hoop tijd (tijd die de klant vaak niet heeft), maar zorgt ook voor een overzichtelijk geheel. De juiste mensen zullen met de juiste taken te maken krijgen.
FileMaker CRM

FileMaker CRM

FileMaker wordt niet voor niets door miljoenen gebruikers gebruikt. Azor maakt gebruik van FileMaker voor het maken van al haar software. Zo ook bij CRM. Filemaker CRM in de vorm van Azor is dan ook zeer overzichtelijk waar, geen kleuren die niets toevoegen en alleen maar afleiden. Daarnaast heeft de CRM software van Azor voldoende opties om zelfs de meest veeleisenden gebruiker gerust te stellen. Toch wordt het nooit te moeilijk om onder de knie te krijgen. Zelfs een leek kan leren omgaan met de FileMaker CRM solution. Benieuwd naar wat FileMaker CRM voor uw bedrijf kan betekenen? Probeer het dan vrijblijvend uit en download de demo hieronder. Aanschouw met eigen ogen waarom zoveel bedrijven al gebruikmaken van FileMaker. Met CRM software wordt klantrelatiebeheer naar een nieuw plan getild. Zorg voor een sterke en duurzame band met uw klanten.
rand