vanaf € 499,-
Formulier urenregistratie

Formulier urenregistratie

Zorg voor transparantie

Heeft u projecten en opdrachten die geschieden op uurbasis? U geeft uw klant een indicatie en gaat daarna aan de slag. Het is dan niet alleen in uw belang, maar ook in het belang van uw klant, om uw gewerkte uren goed te registeren. Met een formulier urenregistratie bijvoorbeeld. Zo zullen er nooit misverstanden ontstaan over de eindfactuur. Dat is wel zo prettig.

Formulier urenregistratie

Méér dan urenverantwoording

Met een formulier urenregistratie bent u vragen over in rekening gebrachte uren voor. U kunt aan uw klant tonen waar de in rekening gebrachte uren vandaan komen. Dat is goed voor uw administratie, maar ook voor de gemoedsrust van uw klant. Een klant is toch altijd weer huiverig dat de uren naar boven zijn afgerond. Met de formulier urenregistratie zorgt u voor transparantie. Dat zorgt voor tevreden klanten.
Formulier urenregistratie

Formulier urenregistratie

Een formulier urenregistratie wordt ook wel een urenverantwoording formulier genoemd. Natuurlijk kunt u het zo noemen, maar het is veel meer dan dat. Als u al een goede vertrouwensbasis heeft opgebouwd met uw klant(en) zorgt het formulier wel voor transparantie, maar veel meer voor een vlotte administratie voor uw klant. Zij kunnen de uren ook verantwoorden in hun boekhouding. De urenregistratie van Azor is erg uitgebreid en eenvoudig onder de knie te krijgen. Zelfs de grootste leek kan er mee overweg. Het stukje software wijst zich vanzelf en kan gebruikt worden op zowel Mac als Windows. Daarnaast kan je een formulier urenregistratie ook inzien als deze niet op uw computer staat door gebruik te maken van de Cloud. U heeft dan alleen een internetverbinding en een computer nodig. Zo kunt u altijd en overal bij uw urenregistratie. Dus ook thuis of in het buitenland. Benieuwd naar de urenregistratie van Azor? Download dan geheel vrijblijvend de demo hieronder!