vanaf € 499,-
CRM Database software

CRM Database software

CRM voor Mac, Windows en de Cloud

Hoe belangrijk zijn uw klanten voor u? Als u uw klanten waardeert en ze zo goed mogelijk wilt helpen, is CRM Database software geen overbodige luxe. Met een CRM database kunt u alle gegevens van uw klanten en interacties met uw klanten opslaan en ze makkelijk terugvinden. Daardoor kunt u uw klanten beter van dienst zijn bij een bestelling, aanvraag of vraag.

CRM Database software

Een must voor ieder bedrijf

De CRM Database software van Azor is er zowel voor Mac als Windows terwijl u uw bestanden ook kunt opslaan in de Cloud zodat u deze ook op uw thuiscomputer kunt openen. Hierdoor kunt u bij uw klantgegevens waar en wanneer u maar wilt. In het buitenland, thuis of op kantoor. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven voor de CRM database van Azor.
CRM Database software

CRM database

CRM is vrij vertaald in het Nederlands klantrelatiebeheer. Dat betekent dat alle gegevens van een klant en ook alle interacties met een klant in een CRM database worden opgeslagen. Hierdoor hebt u de gegevens van uw relaties altijd bij de hand. Dat is aan te bevelen, want hierdoor kunt u uw klanten beter helpen bij een (aan)vraag of bestelling. Met CRM geeft u uw relaties zelfs waardeproposities. Hoe vaker een klant bij u besteld hoe hoger de waardepropositie wordt. Dit kunt u zelf vrij vertalen in nog betere service of een extraatje in de vorm van bijvoorbeeld korting. Op deze manier worden klanten vaste klanten en blijven vaste klanten ook vaste klanten. Een CRM database is dan ook geen overbodige luxe, maar een must voor nagenoeg ieder bedrijf. Benieuwd wat CRM voor uw bedrijf kan betekenen? Download dan kosteloos de demo hieronder en test het uit!
rand