vanaf € 499,-
Omdat tijdschrijven

Omdat tijdschrijven

niet veel tijd hoeft te kosten

Tijd is geld. Zeker voor bedrijven die hun klanten ieder gewerkt uur in rekening brengen. U kunt zich dan natuurlijk niet veroorloven om tijdschrijven verkeerd te hebben. Niet alleen omdat het u geld kost, maar ook omdat u een stuk transparantie verliest en daarmee het vertrouwen van de klant. Met het stukje software van Azor die speciaal voor de Mac vervaardigd is, wordt tijdschrijven eenvoudig en transparant. Niet alleen fijn voor u, maar ook voor uw klant. Zorg ook voor transparantie.

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenregistratie software Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Tijdschrijven

Gemakkelijk uw tijd bijhouden

Tijdschrijven van Azor is een prachtige software applicatie met talloze mogelijkheden zonder een wirwar van gegevens. Houdt al uw projecten en klanten overzichtelijk bij. Ken uw werknemer diverse parameters toe om hun werkzaamheden secuur in kaart te brengen. Dat is niet alleen ideaal voor uw eigen administratie, maar ook voor het opstellen van de factuur voor uw klant. Met dit stukje software wordt tijdschrijven niet alleen een fluitje van een cent, ook wordt het een stuk transparanter en secuurder.
Omdat tijdschrijven

Tijdschrijven

Ieder gewerkt uur wordt aangegeven en dat maakt de administratie een stuk eenvoudiger. Vergeten uren zullen niet meer voorkomen. Dat bespaart een hoop geld en draagt bij aan een nauwkeurige administratie. Zorg voor de juiste tijdadministratie met tijdschrijven van Azor. Speciaal gemaakt voor de Mac & Windows en dat merk je ook aan het gebruiksgemak. Er zijn voldoende opties die zich vanzelf wijzen. Het bijhouden van de tijdadministratie was nog nooit zo eenvoudig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het vandaag nog gratis uit door de demo te downloaden!
rand