vanaf € 499,-
Online tijdschrijven

Online tijdschrijven

Eenvoudig tijdschrijven waar u maar wilt

Wilt u weten hoeveel tijd u exact kwijt bent aan een project of opdracht? Of werkt uw bedrijf vaak op uurbasis en wilt u daarom graag exact weten hoeveel uur er precies in een opdracht is gegaan? Dan is online tijdschrijven van Azor u op het lijf geschreven. Hiermee wordt tijdschrijven een stuk makkelijker, effectiever en secuurder. Zowel beschikbaar voor Mac als Windows.

Online tijdschrijven

Op efficiënte wijze uren bijhouden

Met online tijdschrijven van Azor kunt u zowel de uren bijhouden van een individueel project of een groepsproject. Zo kunt u collega’s toevoegen die kunnen tijdschrijven en daarmee de totale tijd van een project registreren. Door de intuïtieve en gemakkelijke software kan iedereen er mee aan de slag. Ook kunt u online tijdschrijven waar en wanneer u maar wilt. Dus ook thuis of in het buitenland.
Online tijdschrijven

Online tijdschrijven

Uren bijhouden is niet alleen belangrijk voor ZZP’ers, maar ook voor bedrijven. Veel bedrijven werken immers op uurbasis. Aannemers en advocaten bijvoorbeeld, maar ook bedrijven in de reclamewereld. Het is dan natuurlijk belangrijk om de uren goed te registeren. Niet alleen voor uw administratie, maar ook voor die van uw klant. Zodat er nooit verwarring kan ontstaan over het aantal in rekening gebrachte uren. Met online tijdschrijven van Azor bent u verzekerd van een secuur en efficiënt hulpmiddel bij het bijhouden van gewerkte uren. U kunt een heel project met meerdere mensen zelf invoeren en de gewerkte uren worden automatisch verwerkt. Dat is niet alleen erg makkelijk, maar ook enorm handig. Zo hoeft u niet meer uit te rekenen hoeveel uren er precies zijn gewerkt voor een relatie. Wilt u ook tijdschrijven met de software van Azor? Download dan vandaag nog de demo en probeer het vrijblijvend uit!