vanaf € 499,-
Urenregistratie software

Urenregistratie software

Voor Windows & Mac

Ieder bedrijf kan urenregistratie software gebruiken. Het scheelt namelijk een hoop tijd en smoort kleine fouten in de kiem. Als tijd geld is, zal bakken met geld worden bespaard. Waar urenregistratie software vroeger alleen was voorbehouden aan Windows-gebruikers is dat nu voorgoed verleden tijd. Azor heeft speciaal voor Mac & Windows gebruikers software ontwikkeld dat volledig in het teken staat van urenregistratie.

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Urenregistratie software

Grip op uw uren

Spendeert u maandelijks veel te veel tijd aan het bijhouden van de urenregistratie? Zou u die tijd liever niet besteden aan taken die uw aandacht wél behoeven? Maak dan gebruik van de urenregistratie software van Azor. Stel het programma één keer goed in en u heeft er geen omkijken meer naar. Al snel zult u begrijpen dat deze nieuwe vorm van automatisering een hoop tijd en moeite scheelt. Tijd en moeite die u beter in andere zaken kunt steken. Waarom nog langer kostbare tijd aan de urenregistratie verkwanselen als het niet hoeft?
Urenregistratie software

Urenregistratie software

De urenregistratie software van Azor is gebouwd op het solide fundament van FileMaker Pro welke dagelijks door miljoenen mensen wordt gebruikt. Vul één keer uw gegevens in en u kunt al aan de slag. De gegevens worden onthouden en bewaard als back-up zodat de gegevens nooit verloren gaan. Met één druk op de knop heeft u meteen inzicht in de urenregistratie van uw bedrijf. Efficiëntie en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Azor. De software van Azor is zelfs mobiel toegankelijk. Zit u niet achter uw werkcomputer, maar wilt u wel bij uw urenregistratie? Geen probleem! Benieuwd hoe urenregistratie anno nu eruit ziet? Download de demo en probeer het vrijblijvend uit.
rand