vanaf € 499,-
Urenadministratie

Urenadministratie

Gemakkelijk met Azor

Ken je dat gevoel? Aan het eind van een hectische week weet je nauwelijks nog wat je allemaal hebt gedaan. Je bent heus wel goed bezig geweest, met van alles en nog wat. Maar als je de factuur opmaakt voor een klant staat het weinig professioneel als je schrijft dat je "van alles en nog wat" voor hem hebt gedaan. Een sluitende urenadministratie is dan een absolute must.

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenregistratie software Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Transparantie & vertrouwen

Door een duidelijke urenadministratie

In een urenadministratie houd je precies bij hoeveel tijd je waaraan besteedt. Als je je voorneemt een halve dag (4 uur) te werken voor klant A, maar in die periode feitelijk een half uur belt met klant B en een half uur besteedt aan werkoverleg, dan noteer je 3 uur voor klant A, een half uur voor klant B en een half uur niet factureerbaar. Zo stuur je klant A een eerlijke factuur (3 uur, niet 4 uur gewerkt) en heb je een basis om ook de verborgen kosten van zo'n telefoontje ertussendoor met klant B te declareren. Je moet aan de klant uit kunnen leggen hoe de nota tot stand is gekomen. Een zorgvuldige administratie is daarvoor het fundament.
Urenadministratie

Urenadministratie

Een gedetailleerde urenadministratie heeft meerdere voordelen. Je hele projectmanagement komt op een hoger plan te staan: je weet precies hoeveel mensuur er al in project X is gaan zitten, dus ook hoeveel budget er nog over is. Ook zie je hoeveel beslag dat project heeft gelegd op elke medewerker apart, en hoe de tijd van een individuele medewerker is verdeeld over de verschillende projecten. Azor ondersteunt de hele workflow van je bedrijf. Administratie van de gewerkte uren hoort daar ook bij. Die gegevens worden dus vanzelf meegenomen in de back-ups. Dat geeft rust.
rand