vanaf € 499,-
Documentmanagementsysteem

Documentmanagementsysteem

Altijd en overal uw documenten

Documenten maken een belangrijk deel uit van iedere onderneming. Of het nou facturen betreft of Word-documenten. Ieder bedrijf heeft vele documenten. Sommige belangrijker dan de ander. Het is daarom ook belangrijk om uw documenten goed te archiveren. Met het documentmanagementsysteem van Azor zit dat wel goed. Zowel voor Mac als Windows beschikbaar.

Gerelateerde pagina's: Factuur programma Relatiebeheersysteem Projectadministratie Urenregistratie

Documentmanagementsysteem

Vindt uw documenten in een handomdraai

Beheer uw document volledig binnen uw bedrijf of maak gebruik van de Cloud. In beide gevallen stelt u uw documenten altijd en overal beschikbaar zijn zolang u maar een internetverbinding heeft. Ook als de documenten niet op uw computer staan, heeft u er toegang toe. Handig toch?
Documentmanagementsysteem

Documentmanagementsysteem

Met een documentmanagementsysteem heeft u niet alleen altijd en overal toegang tot uw documenten, ook kunt u uw documenten sorteren en labelen. Zo kunt u tags toevoegen of ordenen op auteur, onderwerp en zelfs datum. Op die manier zal geen document meer verloren gaan. Het gaat ook een stuk sneller en efficiënter dan bij een ouderwetse archiefkast. Zo kunt u ook zoeken in het documentmanagementsysteem en vindt u altijd wat u zoekt. Op deze manier zal geen belangrijk document meer kwijtraken of onvindbaar zijn tussen alle documenten. Als u op zoek bent naar een professioneel documentmanagementsysteem verdient het systeem van Azor een kans. Het is eenvoudig in gebruik zonder lange leercurve én heeft genoeg opties om zelf de meest veeleisende gebruiker tevreden te stellen. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven voor Azor. Wilt u het documentmanagementsysteem van Azor ook eens uittesten? Download van kosteloos de demo hieronder voor een hands-on.