vanaf € 499,-
Planning software Mac

Planning software Mac

Plan meerdere processen

Of het nou interne of externe projecten betreft. Met een goede planning ben je al een heel eind op weg. Natuurlijk kunt u handmatig een planning uiteenzetten, maar dat is wel erg tijdrovend. En hoeveel revisies zullen er dan wel niets plaatsvinden? Met planning software, Mac en Windows beschikbaar, maakt u in een handomdraai een accurate planning die met alle facetten rekening houdt.

Gerelateerde pagina's: Projectadministratie Projectadministratie software Project Management software Mac Projectbeheer Administratie Software Mac

Planning software Mac

Plan projecten, medewerkers & capaciteit

Van projectplanning tot personeelsplanning en van roosterplanning tot materiaal-planning. Met planning software voor Mac en Windows is het allemaal mogelijk. Zet het juiste personeel in op de juiste locatie en tijd. Zorg ervoor dat er nooit een tekort is aan materiaal of producten. Zorg ervoor dat ieder project op rolletjes loopt en deadlines gehaald worden. Waar je zonder planning software soms nog in het duister tast over de voortgang van een project zal dat nu niet meer het geval zijn. Hetzelfde geldt voor materiaal- en personeelsplanning. Dat maakt planning software dan ook tot een onmisbare automatiserende schakel in ieder bedrijf. De tijden veranderen, ga mee met uw tijd.
Planning software Mac

Planning software Mac

De project management software Mac en Windows is gemaakt in Filemaker. Dit is een platform dat door miljoenen mensen wordt gebruikt. Dat is natuurlijk niet voor niets. Filemaker staat namelijk bekend om zijn overzichtelijkheid en gebruiksge-mak. Azor tilt dit naar een nóg hoger niveau. Hierdoor zal uw ervaring met de soft-ware meer dan plezierig zijn. Ook zonder enige kennis is de project management software eenvoudig te gebruiken. U hoeft er geen studie voor te hebben gevolgd en hoeft ook geen dik handboek door te lezen. Dat is natuurlijk wel zo fijn. U kunt meteen aan de slag. Benieuwd naar wat project management software voor Mac en Windows voor uw bedrijf kan betekenen? Wilt u de vruchten plukken van een goede planning? Of het nou op het gebied van roosters, personeel, materiaal of project is? Download dan vrijblijvend de demo voor een voorproefje. Dat doet u hieronder.
rand