vanaf € 499,-
ERP programma

ERP programma

Afdelingen worden één

Tegenwoordig maakt ieder bedrijf de stap naar de automatisering. Dat is natuurlijk niet meer dan logisch gezien de huidige technologische ontwikkelingen. Waarom nog langer alle bedrijfsprocessen handmatig uitvoeren als het ook volledig geautomatiseerd kan worden. Dat scheelt niet alleen handenvol tijd, maar voorkomt ook menselijke fouten. Met een ERP programma worden nagenoeg alle bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Van supply chain management tot customer relationship management. Laat bedrijfsprocessen vloeiender verlopen. Zowel beschikbaar voor Windows als Mac.

Gerelateerde pagina's: ERP oplossing ERP pakket ERP Systemen

ERP programma

Verschillende modules voor ieder proces

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een hele mondvol, maar het komt erop neer dat bedrijfsprocessen worden ondersteund door software. Een ERP programma bestaat dan ook uit verschillende modules. U kunt dan denken aan dat klantgegevens slechts éénmaal te hoeven worden ingevoerd en vervolgens worden opgeslagen. Dat klinkt misschien logisch, maar wat als u met meerdere afdelingen te maken hebt? Ook nu staan alle klantgegevens in een overzichtelijk geheel voor iedere afdeling. Dat voorkomt administratieve rompslomp en bespaart tijd. Dit is natuurlijk slechts één voorbeeld.
ERP programma

ERP programma

U kunt nog véél meer met een ERP programma. Voorraadsystemen, bedrijfsadministratie en logistiek kunnen bijvoorbeeld met elkaar verbonden worden. Ook als er verschillende afdelingen aan te pas komen. Dat komt niet alleen de bedrijfscommunicatie ten goede, maar ook klantcommunicatie. Zonder ERP systeem moet iedere afdeling immers hun eigen data invoeren. Nu kan bijvoorbeeld een verkooporder worden omgezet in een geautomatiseerde inkooporder en personeelsinzet. U zult begrijpen dat dit de efficiëntie ten goede komt. Niet langer werken afdelingen langs elkaar heen, maar zullen ze samensmelten tot één draaiend geheel. Niet alleen fijn voor uw eigen bedrijfsprocessen, maar ook uw klanten zullen er de vruchten van plukken.