vanaf € 499,-
Urenregistratie Excel

Urenregistratie Excel

Urenregistratie anno nu

Urenregistratie is voor ieder bedrijf van groot belang. Zeker wanneer er op uurbasis wordt gewerkt voor een relatie. U dient dan natuurlijk exact te weten hoeveel uur er is gewerkt. Niet alleen voor uw administratie, maar ook die van uw klant. Zij zullen immers willen weten hoe de uiteindelijke factuur tot stand is gekomen. Urenregistratie Excel is dan vaak niet afdoende.

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenregistratie software Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Urenregistratie Excel

Urenregistratie zoals het hoort te zijn

Azor heeft urenregistratie software gewerkt die niet alleen eenvoudig onder de knie te krijgen is door zelfs de grootste leek, maar ook genoeg opties en functionaliteiten heeft om alles mee te kunnen. Daar zijn ze ook in geslaagd. Gebouwd op het stevige fundament FileMaker dat al miljoenen gebruikers heeft over de hele wereld. Het resultaat is urenregistratie software dat urenregistratie Excel overbodig en kinderspel maakt.
Urenregistratie Excel

Urenregistratie Excel

Met urenregistratie Excel kunt u uiteindelijk alleen maar handmatig de uren invullen. Met de urenregistratie software van Azor kunt u nog veel meer. Zo kunt u uw personeelsleden toevoegen en een eigen uurtarief geven. Op deze manier kunt u uiterst secuur bijhouden hoeveel uur er is gewerkt en door wie en de kosten daarvan berekenen. Zo heeft u dus niet alleen de uren in een handig overzicht, maar kunt u ook meteen de factuur opmaken. Ook staat in het overzicht hoe laat er is gewerkt en tot wanneer en u kunt zelfs een notitie toevoegen. Op deze manier is uw administratie compleet en kunt u de uren nauwkeurig uitleggen aan uw klant. U gelukkig en uw klant gelukkig. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven voor de urenregistratie software van Azor in plaats van aan te blijven modderen met urenregistratie Excel. Benieuwd wat exact het verschil is? Download dan vandaag nog de demo en test het zelf uit. Geheel vrijblijvend zoals het hoort.
rand