vanaf € 499,-
Uw urenlijst nog in Excel?

Uw urenlijst nog in Excel?

Upgrade vandaag naar Azor

Een bedrijf kan zijn uren natuurlijk niet meer handmatig bijhouden. Dat zou veel te veel tijd kosten en niet secuur genoeg zijn. Veel bedrijven schakelen daarom over naar het maken van een urenlijst Excel. Al een stuk beter, maar het doet nog niet alles wat je vandaag de dag mag verwachten van urenregistratie. De urenregistratie van Azor is een stuk completer en net zo makkelijk in gebruik!

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenregistratie software Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Uw urenlijst nog in Excel?

Grip op uw uren met Azor

De urenregistratie van Azor is er zowel voor Windows als Mac en u kunt de bestanden zelf opslaan in de Cloud zodat u er altijd bij kunt. Zowel op uw werk als thuis of in het buitenland. Het werkt misschien nog wel eenvoudiger dan een urenlijst Excel en kent natuurlijk een stuk meer functies. Zo kunt u werknemers toevoegen, uurtarieven per individu rekenen en nog veel meer!
Uw urenlijst nog in Excel?

Urenlijst Excel

Zowel een aannemer als een advocaat dient zijn uren goed bij te houden. Dit zijn immers beroepen waarbij nagenoeg altijd een uurprijs wordt gehanteerd. Dat geldt natuurlijk voor nog veel meer beroepen en bedrijven. Als uw bedrijf ook veelal een uurtarief rekent, is het natuurlijk belangrijk om de uren goed te registreren én een aantal functies te hebben die je bij een urenlijst Excel niet hebt. Het toevoegen van personeel bijvoorbeeld zodat er een overzichtelijk geheel is van al het personeel op een project. Dat is fijn voor uw administratie, maar op die manier kunt u ook de eindfactuur verantwoorden aan uw klant. Niet voor niets wordt urenregistratie ook vaak urenverantwoording genoemd. Met de urenregistratie software van Azor krijgt u alle functionaliteiten waar u maar om kan wensen én het werkt net zo eenvoudig als een standaard urenlijst Excel. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer bedrijven kiezen voor de software van Azor. Wilt u het ook eens uittesten? Download dan gratis de demo hieronder!