vanaf € 499,-
Uren registratie formulier

Uren registratie formulier

Nu nog eenvoudiger gemaakt

Transparantie is belangrijk in het bedrijfsleven. Zorg voor transparantie met het uren registratie formulier van Azor. Hiermee kunt u eenvoudig gewerkte uren bijhouden zodat u de eindafrekening kunt uitleggen aan uw klant. Zo zorgt u voor transparantie én voor tevreden gezichten. Het uren registratie formulier van Azor is zowel beschikbaar voor Mac als Windows terwijl u ook altijd toegang heeft via de Cloud.

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenregistratie software Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Uren registratie formulier

Zowel voor de leek als de expert

Een uren registratie formulier is een heel simpel iets. Hier kunt u gewerkte uren invullen zodat u weet hoeveel uren u uiteindelijk in rekening kunt brengen. U wilt immers niet te weinig invoeren, dan bent u een dief van uw eigen portemonnee, en u wilt ook niet te veel uren invoeren, dan krijgt u een ontevreden klant. Met het uren registratie formulier van Azor wordt het nog eenvoudiger gemaakt en krijgt u er ook een aantal belangrijke functies bij.
Uren registratie formulier

Uren registratie formulier

De software van Azor wordt gemaakt met het platform FileMaker. Dit platform heeft wereldwijd miljoenen gebruikers. Meer dan een miljoen bedrijven maken zelfs gebruik van FileMaker of software gemaakt met FileMaker. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is namelijk een enorm goed platform en Azor heeft het naar nieuwe hoogten gestuwd met haar software. Zo ook met de urenregistratie software. Niet voor niets opteren steeds meer bedrijven voor Azor voor hun bedrijfssoftware. Het uren registratie formulier is hier een lichtend voorbeeld van. Eenvoudig onder de knie te krijgen door zelfs de grootste leek en genoeg opties om zelfs de meest doorgewinterde gebruiker tevreden mee te stellen. Wilt u met eigen ogen aanschouwen hoe het precies in zijn werk gaat? Wacht dan niet langer en download vrijblijvend de demo voor een testrit!