vanaf € 499,-
Tijdregistratie

Tijdregistratie

Gemakkelijk uren factureren

Veel ondernemingen werken met tijdregistratie. Het is binnen veel branches nodig om tijden nauwkeurig bij te houden in een professionele tijdregistratie. Hierbij gaat het voornamelijk om ondernemingen die werkzaamheden uitvoeren voor zakelijke en/of particuliere opdrachtgevers, waarbij er gewerkt wordt op basis van uurtarieven. Uiteraard zijn er meer bedrijven waarbinnen het nodig is een goede tijdregistratie bij te houden. U kunt dit het beste doen in een gebruiksvriendelijk programma.

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenregistratie software Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Tijdregistratie

Gemakkelijk tijdregistratie met Azor

Maakt u gebruik van Azor heeft u niet meer te maken met gedraaide uren die verloren gaan, of worden vergeten. Hierdoor alleen al verdient Azor zichzelf doorgaans binnen 4 maanden terug. Simpelweg doordat voortaan geen facturabele uren meer worden overgeslagen of vergeten. Zo verzamelt Azor gemakkelijk alle gedraaide uren om deze aan het eind van de maand te factureren.
Tijdregistratie

Tijdregistratie

Tijdregistratie is voor veel ondernemingen zeer belangrijk en dat betekent dat het nodig is de tijdregistratie op nauwkeurige wijze te verwerken en bij te houden. Het is belangrijk dat dit op professionele wijze gebeurt, dat de tijdregistratie altijd kan worden geraadpleegd en dat er niet teveel tijd gaat zitten in het bijhouden van de tijdregistratie. Dan kunt u gebruik maken van het gebruiksvriendelijke programma van Azor Software. U zult zien hoe eenvoudig het is om al uw werkzaamheden, planningen en gewerkte uren bij te houden in korte tijd. Houdt u een tijdregistratie bij, maar wilt u dit vereenvoudigen en het makkelijker maken? Dan kiest u ervoor gebruik te maken van Azor Software voor uw tijdregistratie. Wij nodigen u uit even verder te kijken op onze website voor meer informatie. Uiteraard zijn onze medewerkers u ook graag van dienst wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of advies. U kunt dan mailen naar [email protected]. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 – 77 30 111. Wij staan u graag te woord.