vanaf € 499,-
CRM Mac

CRM Mac

Betere klantrelaties door software gesteund

Geef uw klanten de behandeling die ze verdienen. Met CRM Mac bent u voorzien van een klantrelatiesysteem waarbij u niet alleen klantgegevens beheerd, maar ook interacties met uw klanten kunt opslaan. Zo heeft u te allen tijde de gegevens van uw klanten paraat en zullen zij zich gewaardeerd voelen. CRM Mac is zowel beschikbaar voor Mac als Windows.

Gerelateerde pagina's: Relatiebeheersysteem CRM Software Relatiebeheer Programma

CRM Mac

Klantrelaties anno 2014

Met een CRM-systeem geeft u uw klanten waardeproposities. Als een klant vaker terugkeert, ziet u dit meteen. U heeft dan de optie om deze klanten een speciale korting of behandeling te geven. Op deze manier blijven vaste klanten ook daadwerkelijk vaste klanten. Nieuwe klanten worden al gauw vaste klanten omdat u ook deze relaties kunt beheren met CRM Mac. Zorg ervoor dat klanten blijven terugkomen!
CRM Mac

CRM Mac

CRM Mac van Azor is erg eenvoudig in gebruik. Dat betekent dat u geen ellenlange handleiding hoeft te lezen en ook hoeft u geen instructiefilmpjes te bekijken. Het programma wijst zich nagenoeg vanzelf. Hierdoor kunt u snel en effectief te werk gaan en worden geen onnodige fouten gemaakt. Het gemak heeft geen invloed op de vele functies en opties, want die zijn er wel degelijk. U kunt interacties met klanten snel nakijken en kunt gegevens eenvoudig invullen. Zo weet u precies wat een klant eerder heeft besteld en waarmee u de klant kunt helpen. Dat bespaart u een hoop tijd en geeft de klant ook meteen een goed gevoel. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Benieuwd naar wat CRM Mac voor uw bedrijf kan betekenen? Probeer dan vrijblijvend de demo uit. U download de demo hieronder.
rand