vanaf € 499,-
Online CRM systeem

Online CRM systeem

Gemakkelijk CRM met Azor

Een online CRM systeem is software waarmee je in één oogopslag kunt zien hoe de zaken ervoor staan met je klanten. Je kunt een klant uitlichten en de geschiedenis met die klant bekijken, maar je kunt bijvoorbeeld ook speciale notities neerzetten.

Gerelateerde pagina's: Relatiebeheersysteem CRM Software Relatiebeheer Programma CRM Mac

Wat is een online CRM systeem?

CRM staat voor Customer Relations Management en duidt op de kersverse managementtak die zich met klantenmanagement bezighoudt. Wie de wensen van zijn klanten tegenwoordig nog als onbelangrijk en willekeurig afschrijft, drijft zijn klanten rechtstreeks in de gewillige handen van de concurrent. Wees dus verstandig en luister goed naar je klanten. Of wees nog verstandiger en gebruik een online CRM systeem.
Online CRM systeem

Online CRM systeem

Diensten en producten verkopen gaat er tegenwoordig anders aan toe dan vroeger. Tegenwoordig kunnen klanten heel eenvoudig via internet een overzicht van aanbieders opvragen. Daardoor hebben ze de vrijheid om in zee te gaan met wie ze willen. Om je klanten te behouden, moet je ze uitstekende service bieden – geen gemakkelijke opgave. Met ons online CRM systeem kun je je klanten heel eenvoudig managen. Dat je CRM systeem online staat, is praktisch. Moet een manager onverwachts thuisblijven, dan kan hij of haar alsnog zijn werk doen. Of u nu ’s avonds nog even controleren of die ene klant echt tevreden is gesteld? Kijk zijn tod list in Azor en u weet het meteen. Ook niet onbelangrijk: een back-up maken van je CRM systeem is met een druk op de knop gebeurd. Mocht je server onverhoopt smelten of worden gestolen, dan ben je gegevens in ieder geval niet kwijt.
rand