vanaf € 499,-
Urenregistratie app

Urenregistratie app

Houdt gewerkte uren eenvoudig bij

Werkt uw bedrijf veelal op uurbasis? Dan heeft u natuurlijk een goede urenregistratie app nodig die de hoeveelheid uren bijhoudt. Niet alleen voor uw administratie, maar ook die van uw klant. Op deze manier kan er nooit consternatie of verwarring ontstaan over de in rekening gebrachte uren. U blij en uw klant blij.

Urenregistratie app

Eenvoudig in gebruik met voldoende opties

De urenregistratie app van Azor helpt bij het bijhouden van uren. Het werkt net zo eenvoudig als een horloge. Het houdt de tijd secuur bij en daarnaast kunt u de gewerkte uren meteen inzien. Het vereenvoudigt de administratie enorm. De urenregistratie app is er zowel voor Mac als Windows. Ook uw bedrijf kan vandaag nog beginnen.
Urenregistratie app

Urenregistratie app

De software van Azor wordt steeds meer en meer gebruikt door bedrijven. Dat is natuurlijk niet zonder reden. De software van Azor werkt namelijk. Het is simpel in gebruik en er zijn genoeg opties om zelfs de meest verwende gebruiker tevreden te stellen. Dat geldt ook voor de urenregistratie app van Azor. U kunt uw uren eenvoudig bijhouden en deze meteen naar uw klant of een collega doorsturen. Het werkt op de seconde af en dat is natuurlijk van evident belang bij een project op uurbasis. U kunt de gewerkte uren per relatie eenvoudig monitoren. Daarnaast wordt er automatisch een back-up gemaakt en kunt u de gewerkte uren zelfs in de Cloud zetten zodat u altijd en overal de urenregistratie kunt inzien. Zo is uw urenregistratie administratie altijd op orde. Wilt u ook gebruik maken van de urenregistratie software van Azor? Download dan meteen de demo en probeer het geheel vrijblijvend uit.