vanaf € 499,-
Urenverantwoording

Urenverantwoording

Simpel en gemakkelijk met Azor

Creatievelingen doen het liefst waar ze goed in zijn: creatief zijn. Toch valt ook in een organisatie waar het om creativiteit draait niet aan administratie te ontkomen. Uw klanten verlangen immers een gedetailleerde urenverantwoording van u, zodat ze de voortgang van hun project op de voet kunnen volgen.

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenregistratie software Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Urenverantwoording

Begin vandaag nog met Azor

Uw klanten zullen de transparantie van Azor weten te waarderen, net als het duidelijke overzicht van de status van hun project en het daaraan verbonden budget. Azor specificeert de verschillende werkzaamheden die zijn verricht, boekt ze automatisch tegen het juiste tarief en kan ze vervolgens factureren. Ook voor uw eigen organisatie is een duidelijke urenverantwoording natuurlijk onontbeerlijk. Voor een goede planning en effectieve bedrijfsvoering is het immers nodig om te weten of de uren van uw medewerkers verantwoord worden besteed en om een overzicht te hebben van de diverse projecten waaraan gewerkt wordt. Bovendien wilt u voorkomen, dat de boekhouding van uren net zo creatief wordt als het overige werk bij uw bedrijf en daarvoor moet u op betrouwbare software kunnen rekenen.
Urenverantwoording

Urenverantwoording

Azor biedt meer dan urenverantwoording alleen. U kunt het programma met verschillende modules uitbreiden. Het relatiebeheer programma beheert zoals de naam al aangeeft allerlei gegevens van uw zakelijke relaties en het bedrijfsadministratie programma verzorgt de complete boekhouding. Het zijn twee voorbeelden van modules die aan het urenregistratie programma gekoppeld kunnen worden. De modules werken probleemloos met elkaar samen, zodat u allerlei gegevens maar eenmaal hoeft in te voeren. Dat voorkomt dubbel werk en minimaliseert de kans op (type)fouten. Door de opbouw in modules kan Azor bovendien probleemloos met uw bedrijf meegroeien. Azor is gebouwd in FileMaker, beproefde databasesoftware die gemak, flexibiliteit en eenvoud met elkaar combineert. De software is geschikt voor zowel Mac als Windows. Ook Azor doet graag waar het goed in is en geeft uw organisatie daardoor de ruimte zich op haar eigen specialisme te concentreren. Azor is gebouwd in FileMaker, beproefde databasesoftware die gemak, flexibiliteit en eenvoud met elkaar combineert. De software is geschikt voor zowel Mac als Windows. Ook Azor doet graag waar het goed in is en geeft uw organisatie daardoor de ruimte zich op haar eigen specialisme te concentreren.