vanaf € 499,-
Personeelsplanning software

Personeelsplanning software

Van alle gemakken voorzien

Eén van de hoofdtaken van ieder bedrijf is het juist inzetten van personeel. Zeker wanneer er sprake is van een extern project is het natuurlijk van groot belang om aan personeelsplanning te doen. De juiste poppetjes moeten op de juiste plaats worden gezet voor een zo goed mogelijk resultaat. Dat is niet alleen fijn voor uw bedrijf, maar ook voor uw klanten. Zij huren u immers in om een project zo goed mogelijk te klaren. Met de personeelsplanning software van Azor, zowel voor Mac als Windows, wordt personeelsplanning kinderwerk.

Gerelateerde pagina's: Factuur programma Relatiebeheersysteem Projectadministratie Urenregistratie

Personeelsplanning software

Eenvoudig in gebruik

Zet uw personeel slimmer en effectiever in. Zorg voor de juiste persoon op de juis-te plaats op het juiste moment. Door gebruik te maken van personeelsplanning software. De software van Azor is eenvoudig in gebruik. Er zijn een hoop opties, maar u zult nooit het idee hebben dat door de bomen het bos niet meer gezien kan worden. Dat heeft grotendeels te maken met hoe de software is opgezet. Er is over nagedacht waar iedere optie moet staan. Dat leidt tot een overzichtelijk ge-heel waar nooit gezocht hoeft te worden naar de juiste button. Zelfs de grootste leek kan overweg met de software.
Personeelsplanning software

De personeelsplanning software van Azor houdt met een hoop facetten rekening. Met roosters bijvoorbeeld, maar ook met vakantiedagen, feestdagen, afwezigheid, beschikbaarheid, vraag en aanbod, bezettingsgraad en nog zoveel meer. Dat maakt de software dan ook tot een geschikt alternatief voor zelf personeelsplanning uitvoeren. Het scheelt niet alleen een hoop tijd, maar is ook stukken nauwkeuriger aangezien alles geautomatiseerd gaat. Als uw personeel op verschillende locaties aan het werk is, kunt u niet zonder goede personeelsplanning om goed overzicht te houden over uw personeel en hun werkzaamheden.
rand