vanaf € 499,-
Project software online

Project software online

Werk waar en wanneer u wilt

Als uw bedrijf vaak projecten uitvoert, weet u als geen ander dat een project zeer complex is en vele lagen heeft. Een goede planning draagt bij aan een goede uitvoering. Daarom is project software online geen overbodige luxe. Een goede project software is een belangrijk hulpmiddel en een gids. De project software online van Azor is er zowel voor Mac als Windows.

Gerelateerde pagina's: Projectadministratie Projectadministratie software Project Management software Mac Projectbeheer Administratie Software Mac

Project software online

Monitor uw project

Wilt u overal en altijd de mogelijkheid hebben om te werken aan uw project? Dus ook vanaf uw thuiscomputer of in het buitenland? Dan is de project software online uw lijf geschreven. U bent namelijk niet gebonden aan uw werkcomputer. Als u toegang tot het internet heeft, kunt u aan uw project werken. Monitor de vooruitgang, pas een aantal zaken aan of voeg bijzonderheden toe.
Project software online

Project software online

Met de project software online van Azor kan je niet alleen werken waar en wanneer u maar wilt, ook bent u voorzien van vele functies en opties. Zo kunt u het project toewijzen aan personen in uw bedrijf, kunt u het budget in de gaten houdt, kunt u een deadline inplannen en kunt u de vooruitgang in één oogopslag monitoren. Zo weet u altijd met een druk op de knop hoe het er voorstaat met het project. Een fijne gedachte. Zo bent u altijd op de hoogte en kunt u uw klant ook uitleggen hoe het er exact voorstaat met het project. Dat is fijn voor u, maar ook voor uw klant. Bent u benieuwd naar hoe de project software online van Azor werkt? Test dan vrijblijvend de demo uit. U kunt de demo hieronder meteen downloaden en installeren.
rand