vanaf € 499,-
Begroting maken?

Begroting maken?

Snel op aanvragen reageren

Het is één van de belangrijkste kerntaken van ieder bedrijf: de begroting. Ieder jaar zult u er weer aan moeten geloven. Of u nou een multinational runt of ZZP’er bent. De begroting laat zien wat de verwachte inkomsten en uitgaven zijn van het komende (boek)jaar. Natuurlijk kunt u alleen een begroting maken voor het boek-jaar of eventueel gebroken boekjaar, maar ook voor een specifiek project. Een begroting maken komt altijd van pas. U heeft dan een nauwkeurige berekening van de uitgaven en de inkomsten. Met de begroting software van Azor, dat zowel beschikbaar is voor Windows als Mac, wordt het maken van een begroting een stuk eenvoudiger én efficiënter.

Gerelateerde pagina's: Factuur programma Relatiebeheersysteem Projectadministratie Urenregistratie

Begroting maken?

Begroot projecten, offertes & factureren.

Het maken van een begroting is geen eenvoudige taak. Er moeten namelijk een hoop cijfers worden ingevoerd en berekend. Van simpele afschrijfposten als een huurpand tot lastigere inkomstenposten. Vervolgens moeten zowel de uitgaven als de inkomsten worden doorberekend en van elkaar aftrekken om tot een sluitende begroting te komen. Als u zelf een begroting maakt met bijvoorbeeld Excel zult u goed moeten opletten om geen kleine fouten te maken die funest kunnen zijn voor uw begroting en daarmee de toekomst van uw bedrijf. Met de begroting maken software van Azor kunt op een effectieve en secure manier een sluitende begroting maken. Voor een project of boekjaar.
Begroting maken?

Begroting maken?

Stel dat u een project heeft waar het belangrijk is om te weten of het wel rendabel is. Wat zijn de geschatte uitgaven en wat zijn de geschatte inkomsten? Door een goede begroting te maken voorkomt u kostbare fouten. Bij een verkeerde progno-se kunt u zomaar geld verliezen op een project in plaats van verdienen. Een be-groting maken is dan ook van evident belang. Bij een boekjaar, maar ook zeker bij een specifiek project. Met de software van Azor maakt u een begroting. De software is zeer overzichtelijk en eenvoudig te bedienen. Ook voor iemand zonder ervaring met dit soort software.
rand