vanaf € 499,-
Urenregistratie ZZP

Urenregistratie ZZP

Urenregistratie levert u direct voordelen op

Misschien heeft u er wel een grote hekel aan. Het bijhouden de uren die u in uw bedrijfje hebt gestopt, dat ook wel urenregistratie wordt genoemd. Het is natuurlijk ook best een vervelend werkje. Hoewel het niet verplicht is, levert urenregistratie u veel voordelen op.

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenregistratie software Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Urenregistratie ZZP

Urenregistratie gemakkelijk met Azor

Het lijkt misschien een vervelend werkje, maar toch heeft urenregistratie ZZP met Azor een groot aantal voordelen. Voor uzelf is het handig omdat u direct een overzicht heeft in welke werkzaamheden u heeft uitgevoerd. U brengt eigenlijk een soort structuur aan in uw werkzaamheden, of u kunt daar aan werken met behulp van een urenregistratie. Ook voor een klant is een urenregistratie van groot belang. U kunt dan aan uw opdrachtgever laten zien hoeveel uur u met een opdracht bent bezig geweest. Factureren op basis van gewerkte uren wordt zo gemakkelijk en inzichtelijk gemaakt.
Urenregistratie ZZP

Andere voordelen van de urenregistratie

Chaos kan heel prettig zijn en schept voor u als creatief ondernemer talloze idee├źn voor plannen en projecten. De chaos kan soms ook teveel worden en dan kan een softwarepakket van Azor u uitkomst bieden! U krijgt een duidelijk overzicht van de status waarin u bent met uw projecten en ook heeft u op een snelle wijze inzage in het resterende budget van uw projecten, of uren die er nog over zijn. Urenregistratie ZZP is dus helemaal niet zo vervelend als het lijkt. Het is juist prima geschikt om u verder te laten groeien en ontwikkelen als zelfstandig ondernemer! U kunt het voor uzelf leuker maken. Er zijn namelijk best wat hulpmiddelen die u als zelfstandig ondernemer kunnen helpen om de urenregistratie makkelijker en leuker te maken. Maak bijvoorbeeld gebruik van het softwarepakket van Azor. Daarmee wordt ondernemen leuk gemaakt, want dit biedt op een praktische en eenvoudige manier ondersteuning aan de gehele workflow van uw bedrijf. Uw uren registreren is onmisbaar voor u als ZZP'er. U kunt er namelijk een hoop geld mee terug krijgen door middel van de zelfstandigenaftrek. Wanneer u kunt aantonen dat u meer dan 1.225 uur per jaar aan uw onderneming heeft gewerkt, dan heeft u recht op de zelfstandigenaftrek en eventueel ook nog op startersaftrek wanneer u nog geen 3 jaar bezig bent als zelfstandig ondernemer. Urenregistratie ZZP kan daarmee flink in uw eigen voordeel werken. Juist daarom kan het slim zijn om het softwarepakket van Azor aan te schaffen om uw uren op een gemakkelijke manier te registreren.