vanaf € 499,-
Urenregistratieformulier

Urenregistratieformulier

Makkelijk in gebruik

Werkt uw bedrijf op uurbasis? Dan is het gemakkelijk bij houden van uw uren een must. Voor uw administratie, maar ook om de uiteindelijke kosten uit te kunnen leggen aan uw opdrachtgever. Met een urenregistratieformulier houdt u eenvoudig en secuur uw uren bij. U blij en uw klant blij. Het urenregistratieformulier van Azor is er zowel voor Mac als Windows.

Gerelateerde pagina's: Urenregistratie Urenregistratie software Urenadministratie Software Online urenregistratie software

Urenregistratieformulier

Transparantie als doel

Met een urenregistratieformulier voorkomt u verwarring. Door gebruik te maken van zo’n formulier documenteert u immers ieder gewerkt uur. Dat is niet alleen fijn voor u, maar ook voor uw klant. Zo kunnen zij controleren dat de in rekening gebrachte uren kloppen. Deze transparantie is ook goed nieuws voor u. Uw klant zal immers tevreden zijn met de werkzaamheden én de factuur.
Urenregistratieformulier

Urenregistratieformulier

De urenregistratie software van Azor heeft als doel om urenregistratie voor iedereen toegankelijk te maken. Dat betekent dat het erg eenvoudig is om de software onder de knie te krijgen. U hoeft geen dikke handleiding te lezen om aan de slag te kunnen gaan. Sterker nog, de software wijst zich vanzelf. Koppel dat aan alle opties die u maar kunt wensen en het moge duidelijk zijn waarom steeds meer bedrijven kiezen voor Azor. De software is gemaakt op het door miljoenen mensen gebruikte Filemaker. Hierdoor werkt de software zowel op Mac als Windows en heeft u ook altijd toegang tot uw bestanden via de Cloud. U kunt dus uw uren registeren waar en wanneer u maar wilt, zolang u maar verbinding heeft met het internet. Makkelijker dan dit wordt het niet. Wilt u het urenregistratieformulier van Azor zelf eens uittesten? Download dan gratis de demo hieronder en ga vandaag nog aan de slag!