vanaf € 499,-
ERP oplossing

ERP oplossing

Ondersteuning voor al uw bedrijfsprocessen

Een bedrijf bestaat uit meerdere lagen. Elke laag of afdeling heeft een eigen taak. Zo gaat de ene afdeling over de administratie, de andere over de voorraad, de andere over de klantenservice en weer een andere over de financiën. Het mooist zou zijn als al die lagen zouden samenwerken. In het digitale tijdperk kan dat tot problemen leiden. Met een ERP oplossing komen alle lagen samen tot één geheel.

Gerelateerde pagina's: ERP pakket ERP Programma ERP Systemen

Compleet ERP

ERP software van Azor

Met de ERP oplossing van Azor werken alle afdelingen samen. ERP staat voor Enterprise Resource Planning en is software dat alle processen binnen een bedrijf ondersteund. Of het nou over de voorraad gaat, de klantenservice of de financiën. De ERP software van Azor bestaat uit allerlei kleine modules met één taak die de bedrijfsprocessen ondersteunen. Zo is er een module voor de voorraad en een module voor de financiële administratie.
ERP oplossing

ERP oplossing voor Mac & Windows

De ERP oplossing van Azor is er zowel voor Mac als Windows. Dus ook als uw financiële administratie personeel nog met Windows-computer werken en uw klantenservice personeel met Mac-computers zullen er geen problemen ontstaan. ERP software is een must voor ieder bedrijf met meerdere afdelingen. Met ERP worden alle digitale bedrijfsprocessen ondersteund. De klantenservice heeft een module om alle klantgegevens en transacties met klanten te registreren, de financiële administratie heeft modules om de administratie eenvoudig in op te slaan en aan te passen en er is zelfs een module om het voorraadsysteem te automatiseren. Niet voor niets nemen steeds meer bedrijven ERP software. De ERP oplossing van Azor is eenvoudig in gebruik, makkelijk te installeren en heeft alle functionaliteiten die u zich maar kan wensen. Benieuwd naar de ERP software van Azor en wilt u een voorproefje? Download dan vrijblijvend de demo hieronder!