vanaf € 499,-

Software voor architecten

Moeiteloos beginnen

Elk type bedrijf waar projecten – in welke vorm dan ook – een rol spelen, profijt halen uit Azor. Dit maakt het pakket uitermate geschikt voor elke dienstverlenende organisatie waarin accuraat offreren, plannen, factureren en urenregistratie dagelijkse kost is.

Stedenbouw, landschap

Projecten snel en nauwkeurig begroot

Door Azor in te zetten bij het voeren van uw projectbeheer, bent u verzekerd van een helder inzicht in de planningen en lopende projecten. Binnen één gebruiksvriendelijke omgeving kunt u zorgen voor een professioneel en altijd kloppend projectbeheer.
Documenten beheer
Medewerkers kunnen gemakkelijk bestanden delen met elkaar & contracten zijn overzichtelijk gearchiveerd.
Gebruiksvriendelijk
Bij de ontwikkeling van Azor is gebruikersgemak vooropgesteld waardoor elke gebruiker razendsnel doorheeft hoe alles werkt.
Sales support
Op eenvoudige wijze een zeer professionele offerte versturen; met Azor beschikt u over alle tools om uw sales te ondersteunen.
Project saldo
U ziet in een overicht de huidige begroting, offerte & werkelijke kosten van een project zich ontwikkelen gedurend een project.U ziet in een overicht de huidige begroting, offerte & werkelijke kosten van een project zich ontwikkelen gedurend een project.
rand